Na području Južnobačkog okruga osam saobraćajnih nezgoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 13:01

Na području Južnobačkog okruga osam saobraćajnih nezgoda

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 6 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri lica zadobila lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 27. januara, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 290 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz saobraćaja je isključeno 16 vozača i 6 vozila, a zadržana su tri vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog ponavljanja prekršaja.

Dvojica vozača koja su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola, terete se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su, u Novom Sadu i Bačkoj Palanci vozili sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vozači u Novom Sadu i Bačkoj Palanci imali više od dva promila alkohola

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2022

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je pet osoba lakše povređeno.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.