Na Čairu osvanuo grafit - Lalat nepoželjan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 'Čairu' osvanuo grafit - Lalat "nepoželjan"! (foto)

Deo pristalica fudbalskog kluba Radnički grafitom na stadionu "Čair" pokazao šta misli o novom treneru superligaša iz Niša.

Fudbalski klub Radnički iz Niša predstavio je u ponedeljak novog šefa struke, a izgleda da nisu svi navijači saglasni sa odlukom da Nenad Lalatović preuzme ekipu.

Na stadionu "Čair" pojavio se grafit posvećen upravo Nenadu Lalatoviću. Poruka je uvredljiva, a najvažnije od svega je to da deo navijača Lalatovića smatra nepoželjnim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mladi stručnjak izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da nikada nije vređao navijače Radničkog i da mu ponos ne bi dozvolio da preuzme ekipu da je bilo drugačije.

Očigledno je da je deo navijača Radničkog "uzeo na zub" Nenada Lalatovića zbog onoga što je radio i govorio u vreme dok je vodio ekipe Voždovca i Borca.

Da sami izmisle trenera i stvore ga,ni on im ne bi odgovarao pic.twitter.com/mzdXiF91jw

— Menoti (@menoti_) 04. јун 2018.


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo obraćanje Lalatovića u Nišu: Zviždite meni, podržavajte tim

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2018

Radnički iz Niša je u ponedeljak predstavio novog trenera, Nenada Lalatovića. Doskorašnji prvi stručnjak Čukaričkog će debitovati na klupi svog novog kluba 12. jula, u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a prozivku pred početak priprema obaviće 10. juna na stadionu Čair....

Nastavak na MozzartSport.com...

Lalatović se izvinio navijačima Radničkog, a nekada prštale psovke

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2018, 08:32

Novi trener Radničkog Nenad Lalatović u višegodišnjem je ratu sa navijačim niškog kluba. Koji god tim je vodio zvižducima i psovkama je dočekan na “Čairu”, a nakon postavljanja na mesto šefa struke upravo ovog kluba, on se izvinio navijačima...Lalatović kaže da ne zna da je ikada vređao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.