NOVI PORAZ: Odbojkašice Srbije izgubile od Kanade u Ligi nacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 18:55

NOVI PORAZ: Odbojkašice Srbije izgubile od Kanade u Ligi nacija

Trenutno su na 13. mestu sa dva osvojena boda.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je danas od selekcije Kanade rezultatom 3:2, po setovima 18:25, 28:26, 25:23, 18:25, 15:12 u četvrtom meču prve sedmice Lige nacija, koja je odigrana u turskoj Antaliji.

Najefikasnije u redovima Srbije bile su Aleksandra Uzelac i Ana Bjelica sa po 18 poena. U selekcije Kanade najbolja je bila Hilari Hau sa 24, dok je Aleksa Grej dodala 23 poena. Odbojkašice Srbije su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabeležile i četvrti poraz u Ligi nacija i trenutno su na 13. mestu na tabeli sa dva osvojena boda.

Srbija će u drugoj sedmici Lige nacija od 13. do 18. juna igrati u Braziliji sa selekcijama Japana, Tajlanda, Brazila i Hrvatske. Tokom ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, svaka reprezentacija će odigrati po 12 utakmica tokom tri sedmice, odnosno četiri meča za šest dana tokom jedne sedmice. Na finalnom turniru će igrati osam najbolje plasiranih selekcija.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.