NOVAK POTVRDIO, SRBIN NEĆE ISPISATI ISTORIJU! Đoković ODBIO da igra, može da dobije mnogo - ali evo ŠTA GUBI

Izvor: Press, 21.Okt.2020, 11:26

NOVAK POTVRDIO, SRBIN NEĆE ISPISATI ISTORIJU! Đoković ODBIO da igra, može da dobije mnogo - ali evo ŠTA GUBI

U danu kada je Rafael Nadal objavio kako će igrati na mastersu u Parizu, Novak Đoković je poručio da neće.
Foto:blic
Delimično očekivana odluka najboljeg tenisera na svetu koji će zbog odluke ATP da se prepišu bodovi dobiti isto koliko bi i da je osvojio turnir.
Pobedom nad Šapovalovim, Novak je 2019. osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pariz dok je Nadal predao meč u polufinalu.

Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković
Španac može da popravi učinak i osvoji dodatne bodove u prestonici Francuske, ali Đoković ne može te je u intervjuu za Sportski žurnal poručio kako neće ni učestvovati.
- Neću da igram u Parizu, rekao je Novak Đoković za Sportski žurnal.

Evidentno će srpski teniser preskočiti Rodžera Federera u broju sedmica na prvom mestu ATP liste i to 8. marta, a u istom intervjuu je Novak poručio da će to biti poklon za suprugu i majku.
Iako je odluka Đokovića logična, ima stvari koje dobija - a i koje gubi. Dobija vrlo verovatno prvo mesto na kraju 2020. na ATP listi, dok gubi istorijsku priliku. Mogao je da postane jedini teniser u istoriji koji je u kalendarskoj godini osvojio sve turnire masters serije 1000 na Turu.
Dosad ih je bilo dva, trijumfovao je na Sinsinatiju i u Rimu, a Pariz je treći - ali očigledno u trenutnoj situaciji je srpskom asu bio bitniji odmor.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.