NOVA UFC ZVEZDA JE ROĐENA: Dok je Srbin UNIŠTAVAO rivala, Hrvat ga je BODRIO iz publike! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA UFC ZVEZDA JE ROĐENA: Dok je Srbin UNIŠTAVAO rivala, Hrvat ga je BODRIO iz publike! (VIDEO)

O ovom momku će se tek pričati.

Jedan od uvodnih mečeva spektakla UFC 246. večeri, pred glavni okšraj između Konora Mekgregora i Donalda Seronea, bio je okršaj srpskog MMA borca Alekse Camura, koji je debitovao u oktagonu.

Srbin o kome će se tek pričati, pobedio je na debiju sedam godina starijeg Džastina Ladeta, posle sudijske odluke.

Ovaj momak rođen je u Sarajevu 25. septembra 1995. godine, da bi se onda njegova porodica odselila u Klivlend. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tamo proveo skoro ceo život, Camur je ponosan na svoje poreklo.

Graduating from #DWCS in style! 👨‍🎓@Aleksa_Camur still on winning ways at #UFC246! ✅ pic.twitter.com/EgA6th3l5a

— UFC (@ufc) January 19, 2020

Aleksu je iz prvih "borbenih redova" bodrio UFC šampion u teškoj kategoriji Stipe Miočić, čiji je Camur "štićenik". Hrvat posle meča nije mogao da sakrije zadovoljstvo, kada je njegov učenik ostvario prvu pobedu u najelitinoj promociji na svetu, a ukupno šestu u karijeri, otkako se bavi ovim sportom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike sa meča Konor Mekgregor - Danijel Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.