NOVA BURA U HUMSKOJ: Natho misterioznom porukom odgovorio kritičarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 19:30

NOVA BURA U HUMSKOJ: Natho misterioznom porukom odgovorio kritičarima

Stalna previranja.

Izraelski fudbaler Bibars Natho ostavio je zanimljivu poruku na svom Instagram profilu pred početak sezone.

Pored brojnih problema koji vladaju u Humskoj, trenutno je aktuelna i "bitka" oko kapitenske trake, nakon odlaska Slobodana Uroševića.

Natho je jedan od kandidata, a mnogima se nije dopala njegova izjava da Partizan nema šanse da osvoji titulu pored Crvene zvezde ove sezone i da ga upravo zbog tih reči ne treba postaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za novog vođu tima.

Neki, poput bivšeg kapitena Milana Smiljanića su još i radikalniji, pa smatraju da je "Natho za njega završio sa Partizanom".

Povodom cele situacije oglasio se i sam Izraelac.

- Celog života sam ignorisao govorkanja i verovao sam u sebe. Nastaviću da radim ono što radim i biću dosledan kao i do sada - napisao je Natho na Instagramu uz svoju sliku u dresu crno-belih.

A post shared by Bibars Natcho (@bibars66)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.