NO TOTTI - NO PARTY! Spaleti, sram te bilo… Juve se šali s ovom ligom, Inter upoznao superheroja Lamanu  (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NO TOTTI - NO PARTY! Spaleti, sram te bilo… Juve se šali s ovom ligom, Inter upoznao superheroja Lamanu (VIDEO)

Frančekso Toti je još jednom ponižen, a onda je ušao i u prvom kontaktu sa loptom spasao Romu poraza, a potom joj i doneo pobedu i Ligu šampiona. Besmrtni kapiten!

Frančesko Toti to nije zaslužio! On i dalje mora da igra kada god je zdrav i raspoložen, Roma nema boljeg od njega, a Lućano Spaleti bi ozbiljno trebalo da stavi porst na čelo i zapita se zašto mu je trebalo da uđe u rat sa kapitenom i počne da ga ponižava. Zašto se poneo tako sramotno?
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Roma je večeras bila na pragu još jednog šokantnog poraza i bruke, ali je najveći u klupskoj istoriji Rome još jednom pokazao zašto je fudbalsko božantsvo u bordo polovini Rima. U prošlom kolu je spasao Romu poraza od Atalante, a danas je to isto uradio protiv Torina i čak otišao korak dalje. Ušao je u igru u 86. minutu preokrenuo rezultat, doneo Vučici pobedu (najverovatnije i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona i bacio Olimpiko u trans!

Roma je ceo meč jurila rezultat i tri boda protiv Torina i na kraju je samo zahvaljujući kapitenu Frančesku Totiju uspela da osvoji tri boda. Biće i ljutih zbog arbitraže Kalvarezea. Prvo jer je diskutabilnu situaciju okarakterisao kao prekršaj Manolasa nad Belotijem, a pomenuti napadač je bio siguran sa bele tačke za vođstvo Granate na Olimpiku. Drugo, jer su pred kraj poluvremena Rimljani oštećeni za penal kada je Silvi progledano kroz prste posle igranja rukom.

Ipak, Roma je uspela da se u 65. minutu vrati u igru. Manolas se iskupio kada je korner Perotija pretvorio u gol posle udarca glavom. U nastavku je Spaleti uveo Džeka i Pjanića u igru, ostavio Totija na klupi i surovo kažnjen za novo ponižavanje legendarnog kapitena. Očajni Daglas Majkon je zaboravio da pokrije svog čoveka posle centrašuta, a Martinez je uklizao i pogodio u 80. minutu. Roma je bila u ambisu, a onda je ušao Toti u 86. minutu…

U prvom kontaktu sa loptom je izjednačio posle pet sekundi na terenu, a onda u 89. minutu pogodio sa bele tačke za tri boda! Prethodno je Peroti iznudio penal, koji to nije bio, ali sudija je napravio kompenzaciju za ranije greške.

Da li će Spaleti više imati obraza da ostavi kapitena na klupi u njegovoj poslednjoj sezoni?



Ako je Roma Totijev tim, onda je Serija A u vlasništvu Juventusa. I tačka! Stara dama ima tapiju nad italijanskim fudbalom i izgleda kao Guliver u zemlji Liliputanaca. Superiornost Bjankonera je brutalna. Juve je svetlosnu godinu daleko ispred konkurencije na domaćem frontu.

Nova žrtva fenomenalne čete Maksa Alegrija je bio Lacio. Na krilima napadačakog tandema Mandžukić - Dibala, Juve je pregazio Rimljane 3:0. U seriji je od 24 prvenstvena meča bez poraza. Ima 23 pobede na prethodne 23 utakmice!

Kao da mu gori pod nogama, Juventus je od prvog minuta stavio Lacio pod maksimalan pritisak. Pogba je pokušavao na poečtku, u jednoj prilici se i obrukao, a golman Marketi je držao Lacijale u životu. Sve do 39. minuta kada je Mandžukić u petercu nanjušio pas Pogbe i načeo goste. A onda je u drugom poluvremenu na scenu stupio Dibala. Prvo gol iz penala, pa iz kontranapada. Na kraju je imao šansu i za het-trik, ali ga je Marketi zaustavio. Rimljani su u 48. minutu ostali sa igračem manje, pošto je Patrik zaradio drugi žuti zbog povlačenja Dibale. Prethodno su se Lacijali bunili kod sudije što je svirao penal za Juve kada je povlačenje Bonućija i Đentiletija okarakterisao za najstrožiju kaznu…

Inter je i definitivno ispao iz trke za Ligu šampiona. Minimalcem je poražen na gostovanju Đenovi. Pre svega zbog Euđenija Lamane. Rezervni golman Grifona je zablistao i na fenomenalan način zamenio povređenog Matiju Perina. Neverovatno je šta je sve Lamana skinuo u prvom poluvremenu posle pokušaja Ikardija, Perišića, PalasijaMančini je ostavio na klupi i Jovetića i Ljajića. A onda je u 77. minutu stigla kazna kada je odbrana Intera očajno intervenisala posle kornera, da bi De Majo pretvorio otpadak u pobedonosni gol.

Sasuolo je prokockao veliku da pojača pritisak na šestopalsirani Milan. Zeleno-crni su propustili zicer na svom terenu protiv loše Sampdorije odigravši remi bez golova. Iako su imali igrača više od 27. minuta kada je isključen Ranokija. I iako je Domeniko Berardi imao idealnu poriliku za gol vredan tri boda, ali mu je Vivijano odbranio penal u 89. minutu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.