NJEMU JE DANAS DIVAN DAN: Skalp FENERA bio bi NAJLEPŠI poklon (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJEMU JE DANAS DIVAN DAN: Skalp FENERA bio bi NAJLEPŠI poklon (FOTO)

Košarkaš Zvezde ima samo jednu želju.

Duplo slavlje moglo bi da nastane večeras u Pioniru. Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić, danas proslavlja 28. rođendan, a za poklon od saigrača poželeo je pobedu nad Fenerbahčeom.

Učinak crveno-belih umnogome će zavisiti od iskusnog beka, koji će imati najteži zadatak: da zaustavi Bogdana Bogdanovića. Udariće Srbin na Srbina, četa Dejana Radonjića je u nezadrživom naletu, sa tri uzastopne pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv bivših (Real, Makabi) i aktuelnog šampiona Evrope (CSKA Moskva), ulazi u večerašnji meč.

#НаДанашњиДан

Рођен Бранко Лазић

У #kkcz

396 утакмица (5. у историји клуба)

1532 поена

2 КЛС

2 АБА

3 КРК

ТОП 8 ЕЛ

1/2 финале ЕК pic.twitter.com/wHlKcNWOfB

— Александар Ковачевић (@Aleksandar_MCZ) January 12, 2017

Lazić na večnoj listi zauzima 5. mesto po broju odigranih utakmica. Do sada je u Zvezdinom dresu upisao 396, postigao 1532 poena, osvojio po dve titule u prvenstvu Srbije i ABA ligi, tri Kupa Radivoja Koraća, igrao u Top 8 Evrolige i jedno polufinale Evrokupa.

Podaci kakvim malo koji košarkaš, može da se podiči.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.