NJEGOVE REČI ĆE OBRADOVATI GROBARE: Ostojić spominjao Zvezdu i 15 miliona evra (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2020, 22:43

NJEGOVE REČI ĆE OBRADOVATI GROBARE: Ostojić spominjao Zvezdu i 15 miliona evra (VIDEO)

Iskusni štoper odgovarao na pitanja navijača.

Iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić u emisiji ''Pitaj Partizan'' na klupskoj televiziji odgovarao je na mnogobrojna pitanja navijača, a jedno se ticalo i Crvene zvezde, tačnije da li bi prešao u redove večiutog rivala za 15 miliona evra.

 - Ne bih prešao u Zvezdu ni za 15 miliona evra, da mi sada daju - odgovorio je Ostojić koji je i opisao osećaj kada se positgne gol u derbiju što je njemu pošlo za rukom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u finalu Kupa Srbije 2019. - U, veoma lud! To je nešto najlepše, san svakog fudbalera je da postigne pogodak u večitom derbiju i to još na onakav način.

Njegov cimer u klubu Nemanja Ostojić je nedavno otišao u Saudijsku Arabiju gde će nastaviti karijeru, a Osotojiću je rastanak sa dobrim drugom teško pao.

 - Nije njemu loše, on je na moru i uživa. Svaki odlazak iz Partizana je emotivan za sve nas. Iskreno, mene je odlazak Miletića dosta pogodio jer smo od prvog dana od kada je došao u klub bili nerazdvojni. Drago mi je da ide u jedan dobar klub gde će moći svoju porodicu finansijski da obezbedi - naglasio je Ostojić koji ne krije da bi rado završio karijeru u Partizanu. - Ne znam koliko ću još igrati, ali da, želim da karijeru okončam u crno-belom dresu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.