NJEGOVA SUDBINA JE U RUKAMA DOMOVINE: Legendarni Robinjo MORA na robiju! Osuđen na 9 godina, od Brazila sve zavisi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 23:04

NJEGOVA SUDBINA JE U RUKAMA DOMOVINE: Legendarni Robinjo MORA na robiju! Osuđen na 9 godina, od Brazila sve zavisi

Teški trenuci proslavljenog fudbalera.

Proslavljeni bivši brazilski fudbaler Robinjo mora na odsluženje devetogodišnje kazne zatvora, zbog slučaja silovanja dok je nastupao za Milan u Italiji!

Naime, Vrhovni kasacioni sud u Rimu odbacio je novu žalbu Robinja, a obzirom da je ovaj sud poslednja pravna instanca koja je mogla da preinači prvobitnu odluku, bivši fudbaler madridskog Reala, Mančester Sitija, Rosonera... moraće iza rešetaka.

Robinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se jutros pojavio u Rimu u društvu advokata koji je izneo žalbu, ali ona je bila nedovoljno dobra za sudiju i poznati fudbaler će sa svojim prijateljem Rikardom Falkom morati na odsluženje kazne.

Podsetimo, slučaj grupnog silovanja dogodio se još 2013. godine u jednom noćnom klubu u Milanu, a četiri godine kasnije pojavio se na sudu, da bi pola decenije nakon toga dobio epilog.

🔴 Robinho, condenado en Italia a 9 años de cárcel por violencia sexualhttps://t.co/bfRrwNjG4s

— Noticias de Gipuzkoa (@NotGip) January 19, 2022

Nekadašnjeg reprezentativca Selesaa od odlaska na robiju mogao bi da spasi samo Brazil!

Naime, brazilski ustav zabranjuje izručenje svojih državljana u druge zemlje. Italija može od Brazila da traži da u domovini odsluži kaznu, ali nije verovatno da će se to dogoditi.

Robinjo je završio karijeru pre dve godine u Santosu, koji ga je otpustio posle teških optužbi koje su sada i zvanično dobile potvrdu pred sudom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.