NISU ZABORAVILI MARKA IVKOVIĆA: Navijači Olimpijakosa se setili Jagode, a onda su brutalno zapretili Turcima (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU ZABORAVILI MARKA IVKOVIĆA: Navijači Olimpijakosa se setili Jagode, a onda su brutalno zapretili Turcima (VIDEO+FOTO)

Oglasili se Pirejci.

Navijač Crvene zvezde Marko Ivković Jagoda mučki je ubijen na današnji dan pre pet godina u Istanbulu uoči meča Evrolige između Galatasaraja i crveno-belih.

Na godišnjicu ubistva oglasio se KK Crvena zvezda (pročitajte OVDE), a Ivkovića nisu zaboravili ni navijači Olimpijakosa, pobratimskog kluba crveno-belih.

Pirejci su na odbojkaškoj utakmici Olimpijakosa i PAOK-a skandirali ime ubijenog navijača Zvezde, a transparentom su poslali i brutalnu pretnju navijačima Galatasaraja.

- Marko, živiš uvek sa nama. Turci žedni smo vaše krvi – pisalo je na transparentu navijača Olimpijakosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.