NISU SAMO JIRKA I VIDIĆ: Zvezda u Zemun šalje i Brazilca! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISU SAMO JIRKA I VIDIĆ: Zvezda u Zemun šalje i Brazilca! (FOTO)

Obostrana kosrist.

Nadali su se u Zemunu da će od Crvene zvezde dobiti Erika Jirku i Dejana Vidića, ali su, bar za sada, dobili i brazilskog štopera Ze Markosa, saznaje Mozzart sport. Mladi Južnoamerikanac, rođen 1998. godine, već je odigrao prijateljsku utakmicu za Zemun protiv Bežanije (5:0).

MALO KO JE ZNAO: Novi napadač Zvezde ima zanimljiv hobi (VIDEO)

PALA ODLUKA: Letos je stigao na Marakanu, a sada menja klub (FOTO)

Nekadašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omladinski reprezentativac Brazila stigao je prošle zime u Ljutice Bogdana. Međutim, nije uspeo da se nametne kao ozbiljno rešenje u odbrani. Nije ni debitovao za prvi tim Crvene zvezde, njegov status nije promenila ni pozajmica Radu.

Tačnije, tokom prolećne sezone Ze Markos je imao solidnu minutažu u dresu Građevinara, ali dolaskom Zorana Milinkovića je izgubio status.

Ove jeseni je odigrao samo jedan takmičarski meč i to u Kupu Srbije protiv TSC.

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Delija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.