NISU NAM DALI DA DIŠEMO: Trener Zadra svestan pred novi meč sa Zvezdom - U velikoj su prednosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 16:52

NISU NAM DALI DA DIŠEMO: Trener Zadra svestan pred novi meč sa Zvezdom - "U velikoj su prednosti"

Duel se igra u Hrvatskoj.

Trener Zadra Danijel Jusup pohvalno je govorio o Crvenoj zvezdi pred drugi meč četvrtfinala ABA lige.

Duel se igra u Zadru u dvorani "Krešimir Ćosić" od 17 sati, a crveno-beli vode u seriji sa 1-0 nakon pobede u Beogradu, kada je bilo 100:73.

- I pre nego što smo išli u Beograd rekli smo da je to evroligaška ekipa sa vrhunskim igračima. Spremaju se detaljno za svakog protivnika, a naročito sada kada više ne igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evroligu pa, imaju više vremena za pripremu. Poslednja utakmica nam je izuzetno koristila, igrali su sto posto, nisu nam do poslednjeg napada dali da dišemo. Takve utakmice ti daju do znanja gde si na tom nivou, šta moraš da popraviš i nakon toga smo igrali odlično protiv Cibone. Njihove situacije za šut su bolje, a čvrstom odbranom nisu nam dopuštali čiste situacije. Oni imaju 12 igrača na tom nivou, mogu držati takav intenzitet celu utakmicu i tu su u velikoj prednosti. U prošlom susretu puno smo naučili, kao i u utakmicama protiv Partizana - rekao je Jusup.

Pobednik ovog meča ide na boljeg iz duela Budućnosti i Mege, gde Podgoričani vode posle prve utakmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.