NIŠTA OD POVRATKA U RING: Odložen meč između Tajsona i Džonsa Juniora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 15:09

NIŠTA OD POVRATKA U RING: Odložen meč između Tajsona i Džonsa Juniora!

Moraćemo da pričekamo na spektakl.

Revijalni boks meč između Majka Tajsona i Roja Džonsa Juniora odložen je za 28. novembar, objavio je magazin "The Ring". Meč je prvobitno zakazan za 12. septembar, ali je tim "gvozdenog Majka" procenio da će zarada od gledanosti i reprogramiranja biti mnogo veća ako se termin pomeri.

Meč je prvobitno zakazan za 12. septembar, ali je tim "gvozdenog Majka" procenio da će zarada od gledanosti i reprogramiranja biti mnogo veća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako se termin.

Tročasovni događaj i sama borba u osam rundi će se prenositi na društvenim mrežama i muzičkoj platformi Triler, i naplaćivaće se po prikazu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.