Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 16:35

Odložen revijalni meč između Majka Tajsona i Roja Džonsa Džuniora

Revijalni boks meč između legendi Majka Tajsona i Roja Džonsa Džuniora odložen je za kraj novembra zbog procene da će tada doneti veću zaradu.
Majk Tajson i Roj Džons Džunior bili su spremni da u septembru odrade revijalni boks meč, ali će gledaoci duel legendi moći da gledaju tek 28. novembra.

Tim Majka Tajsona procenio je da će zarada od gledanosti biti mnogo veća u novom terminu.
Revijalni meč koji je planiran da traje osam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rundi trebalo bi da se prenosi na društvenim mrežama i naplaćivaće se po prikazu.
Oba boksera zagazila su u šestu deceniju života. Tajson je poslednji meč radio još 2005. kada je izgubio od Kevina Mekbrajda.
Tri godine mlađi Džons poslednji meč je imao 2018, a u profesionalnoj karijeri ima 66 pobeda iz 75 mečeva, a osvajao je titule u četiri različite kategorije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.