Izvor: HotSport.rs, 01.Jun.2015, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ‘MINI MAMBE': Bogdanović i Bjelica neće igrati protiv Gaudloka na EP

Pre dva dana se pojavila informacija da bi reprezentaciju Turske na predstojećem Eurobasketu mogao da pojača bek Fenerbahčea Endrju Gaudlok, kao naturalizovani igrač.

Međutim, Amerikanac se Turcima pristojno zahvalio na ponudi i poručio im je da ne želi da prihvati ponudu pravdajući se da je preumoran posle naporne sezone, koja uzgred još uvek nije završena.
Nije to previše potreslo Turke kojima je čini se prvi pik od samog početka bio bek Karšijake Bobi Dikson >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je odličan napadač i niko ga bude čuvao neće imati lak zadatak.
Podsećamo da se reprezentacija Turske nalazi u grupi koja će svoje mečeve igrati u Nemačkoj, a pored domaćina rivali će joj biti još i naša selekcija, zatim Španija, Italija i Island.
The post NIŠTA OD ‘MINI MAMBE': Bogdanović i Bjelica neće igrati protiv Gaudloka na EP appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.