NIKOLIĆ NEĆE USPETI: On je anoniman trener, uništiće Lokomotivu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:36

NIKOLIĆ NEĆE USPETI: On je anoniman trener, uništiće Lokomotivu!

Sve više negatvnih komentara.

Srpski trener Marko Nikolić sve više je na udaru raznih stručnjaka u Rusiji pred početak svoje karijere u Lokomotivi iz Moskve. Poslednji u nizu koji ne veruje u bivšeg trenera Partizana je bivši predsednik "Železničara" Nikolaj Naumov.

- Nikolić neće uspeti. Nakon Sjomina je došao malo poznati stručnjak, koji nije trenirao ozbiljne klubove. Siguran sam da neće izdržati pritisak. Sjominu je trebalo objasniti zašto s njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dogovoren novi ugovor. Nije da su u pitanju sportski razlozi. Čemu strah? Čelnici Lokomotive ostaće upamćeni kao oni koji su smenili trenera sa drugog mesta. Verujte mi, ova godina će proći, a naredne će Lokomotiva biti šesta ili sedma - rekao je Naumov.

Nikolić je osim Partizana vodio Rad, Vojvodinu, ljubljansku Olimpiju i mađarski Videoton.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.