RADE TO 10 PUTA DNEVNO: Da li je razlog neuspeha na terenu njegova NEZASITA devojka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 18:45

RADE 'TO' 10 PUTA DNEVNO: Da li je razlog neuspeha na terenu njegova 'NEZASITA' devojka?

Ima dete sa Kevinom Boatengom.

Italijanski teniser Mateo Beretini je 2021. godine igrao finale Vimbldona, ali sada nikako da se vrati u sam vrh. Na ovogodišnjem turniru u Londonu igrao je solidno, ali u osmini finala nije mogao više od seta da uzme Špancu Karlosu Alkarazu.

Po mnogima razlog za to je njegove teniske neupsehe nesređeni ljubani život. Na vrhuncu je bio u srećnoj vezi sa koleginicom Ajlom Tomljanović, a od onda luta sa ljubavima, a poslednja koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je srce ukrala je Melisa Sata.

Ova lepotica ima 37 godina i 11 više od svog novog izabranika. Televizijska je voditeljka i poznata je po tome što vodi buran, raskalašan život. Bila je udata za fudbalera Kevina Princa Boatenga sa kojim ima i dete.

A post shared by Melissa Satta (@melissasatta)

- U fudbalu, morate da budete pažljivi šta govoriti, posebno ako se odnosi na seks. Ne možete ni da zamislite kakav je "tornado" usledio nakon te izjave. Ali to što imam seks 10 puta dnevno ne znači da sam nimfomanka - izjavila je Melisa Sata u vreme ljubavi sa poznatim fudbalerom.

Ukoliko i dalje ima takav "ljubavni apetit" jasno je da Beretini ne može posle sve da izdrži mečeve od nekoliko sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.