NIKAD DUŽA PAUZA: Spski klubovi zbog MUNDIJALA neće igrati tri meseca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 13:16

NIKAD DUŽA PAUZA: Spski klubovi zbog MUNDIJALA neće igrati tri meseca

Brojna pomeranja.

Ova fudbalska godina je istorijska, po tome što će se prvi put Svetsko prvenstvo u Kataru održati od novembra do decembra, a ne kao i uvek od juna do jula.

Taj termin će dovesti do brojnih pomeranja u nacionalnim fudbalskim šampionatima pa i u našem.

Kako piše Sportski Žurnal nova sezona u Srbiji u Super ligi počeće 8. jula i trajaće do 13. novembra. To znači da će za fudbalere koji ne budu na Svetskom prvenstvu uslediti veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << duga pauza, jer će se prvenstvo nastaviti tek 11. februara 2023. godine, javlja žurnal.

Tekuća sezona na domaćoj sceni završava se 28. maja, kada će biti održano finale Kupa, a Super liga Srbije završava se nekoliko dana ranije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.