NIJE ŽELEO DA MI PRUŽI POMOĆ: Đoković otkrio skandalozne detalje iz meča u kojem ga je mučila povreda

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 20:22

NIJE ŽELEO DA MI PRUŽI POMOĆ: Đoković otkrio skandalozne detalje iz meča u kojem ga je mučila povreda

Srbin poražen od De Minora.

Novak Đoković je izgubio od Aleksa De Minora u četvrtfinalu Junajted kupa 6:4, 6:4, a kasnije je Srbija definitivno položila oružje posle neuspeha Natalije Kostić u duelu sa Aljom Tomljanović.

Đokovića je tokom meča sa De Minorom mučila povreda, a najbolji teniser sveta je tim povodom imao i verbalnu raspravu sa fizioterapuetom.

- Tražio sam medicinski tajm-aut, ali je on rekao da ne mogu da ga dobijem. Možete da dobijete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pauzu samo ako povreda već postoji. Nisam razumeo šta to znači. Objasnio je da sam mu rekao kako se stanje popravlja, pa da zbog toga ne misli da treba da dobijem medicinski tajm-aut. Rekao sam da sam se bolje osećao pre meča, ali kada je meč počeo juče i posebno danas povreda se pogoršala, pa mi je bio potreban tretman. Nije želeo da mi da medicinsku pomoć – objasnio je Đoković.

Srpskog asa očekuje kratkotrajni predah i priprema za Australijan open koji počinje 14. januara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.