NIJE SE ŠTEDELO: Čelsi prodao najskuplju kartu i istoriji Premijer lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:33

NIJE SE ŠTEDELO: Čelsi prodao najskuplju kartu i istoriji Premijer lige (FOTO)

Oboren rekord.

Iako im ne ide baš najbolje ove sezone u Čelsiju moga da se pohvale da su oborili jedan rekord. Jedan od navijača Plavaca kupio je ulaznicu za meč svog voljenog kluba koju je platio čak 5.000 funti!

Ovo je suma koja obare rekord Premijer lige, a šta se dobija za pomenutu sumu osim čistog gledanja utakmice?

🚨 Chelsea set new PL high by charging £5000, for one ticket when Manchester United comes to play.

They're also charging >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << £3000 for the game against Tottenham and over £2000 for the FA Cup match against Leeds United from the Championship.

— @Matt_Law_DT pic.twitter.com/BsCa8WSN3z

— EPL Bible (@EPLBible) February 23, 2024

Sedište je odmah iza menažera Maurisija Poketina, čovek koji je kupio ulaznicu će upoznati fudbalere Čelsija, a pored toga će biti i dostojno ugošćen pre i posle same utakmice.

Inače, ulaznica važi za meč u aprilu protiv Mančester junajteda.

Prethodni rekord držali su u Mančester sitiju, taj klub je prodao ulaznicu za 4.200 funti, a možda i najbolji "paket" imao je Vest Hem koji je za četiri hiljade funti prodao ulaznicu koja je uključivala i vožnju helikopterom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.