Izvor: HotSport.rs, 12.Jan.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SE IGRATI SA UEFOM: HotSportu potvrđeno, Zvezda odustala od Rumuna, Grof ima spremno rešenje!

Crveno-beli traže novo rešenje u veznom redu, a trener Miodrag Božović na skeneru ima nekoliko igrača.

Gvožđe se kuje dok je vruće i Zvezda je pre sedam dana poslala ponudu za Konstantina Budeskua, ali je reprezentativac Rumunije posle prihvaćene ponude na ” prvu loptu”, kako saznaje HotSport hteo (ne)moguće uslove. Sportski sektor i trener Božović već razmatraju nova rešenja u veznom redu.
– Imali smo želju i dovoljno strpljenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali nećemo da čekamo i odustali smo od daljih koraka, kada je u pitanju Budesku. Hteli smo da uložimo, a postoji granica, koja ne može da se pređe – poručuje za HotSport sportski direktor Blažo Raosavljević.
ZVEZDA ISPLATILA DUGOVE: Nova pojačanja mogu biti registrovana! (FOTO)
Posle Harume i Budeskua sledi treća – sreća.
– Trener Božović ima na skeneru par rešenja. Nema potrebe da žurimo i samo želimo da dođe igrač,koji može brzo da se uklopi – poručio je na kraju Raosavljević.
POJAČANJE KOJE SU CRVENO-BELI DUGO ČEKALI: Pada potpis na Marakani!
Crvena zvezda očigledno poučena dešavanjima u ‘komšiluku’ ne želi da se zaleće i nudi novac kog u kasi nema…
The post NIJE SE IGRATI SA UEFOM: HotSportu potvrđeno, Zvezda odustala od Rumuna, Grof ima spremno rešenje! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.