NIJE SAMO ZBOG KOŠUTNJAKA: Brđani lakše dišu kada su odmah iza lidera

Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO ZBOG KOŠUTNJAKA: Brđani lakše dišu kada su odmah iza lidera

Čukarički je posle 18 kola u SLS na drugom mestu, pa sa pravom na Banovom brdu dišu punim plućima.

Protiv Borca, u direktnom duelu za drugo mesto, golom u finišu osvojena su tri boda.
– Bio je neizvestan i tvrd susret, kao što smo i očekivali. Borac je kvalitetan i znali smo da nas čeka težak posao. Trudili smo se svih 90 minuta da dođemo do gola i na kraju nam se to isplatilo. Imali smo možda i malo sreće kod jedne od njihovih šansi. Sve u svemu, pobeda je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zaslužena. Ostvarili smo cilj, pobedu i drugo mesto – istakao je levi bek Čukarikog Dejan Boljević.
Znali su da ih čeka pakao.
– Naravno, svi smo veoma zadovoljni i srećni zbog trenutne pozicije na tabeli. Nadali smo se pobedi protiv Borca i uspeli smo nekako da je ostvarimo. Iskreno, znali smo da će biti “pakleno” na terenu. Borac nije bio slučajno na drugom mestu. Pobedili smo golom Mirosavljevića i pokazalo se da je iskustvo presudilo. Kapiten Matić je zbog povrede morao ranije van igre, verujem da će biti spreman za naredni susret. On je kapiten i lider već tri godine u klubu i njegovo prisustvo nam mnogo znači – rekao je Dragoljub Srnić, jedan od najstandardnijih prvotimaca Čukaričkog ove sezone.
Foto: FK Čukarički U 19. kolu ekipa trenera Zorana Popovića odlazi na Karaburmu, gde je čeka utakmica protiv OFK Beograda. “Romantičari” su nedavno promenili trenera, a u prošlom kolu ostvarili su trijumf protiv Voždovca u gostima.
– Tradicija jeste na našoj strani, ali to ne sme da nas opusti. Svaka utakmica je novi izazov i priča za sebe. Učinićemo sve da nikome ne prepustimo to drugo mesta. Ni u ovoj polusezoni, kao ni kasnije. A da bismo to i ostvarili potrebno je da u svakom sledećem meču budem maksimalni. OFK Beograd je na početku bio u krizi, ali bih rekao da u poslednje vreme igraju sve sigurnije. Nije lako savladati Voždovac u gostima. Čeka nas težak meč i bez obzira na to idemo na pobedu – konstatovao je Boljević.
– Igramo na njihovom terenu, ali naš zadatak je da nastavimo sa serijom dobrih rezultata. Dakle, slažem se sa Boljevićem – pobeda je jedina opicja za nas. Kao i u svakom drugom meču, biće teško. Očekujem da bude nešto slično kao i protiv Borca. Ali za nas nema tajni. Mi smo spremni za svaki izazov. Promenili su trenera, očigledno da je to, sudeći bar po ishodu meča protiv Voždovca, imalo pozitivan efekat. Sigurno da će i protiv nas tražiti način da ostvare trijumf u čemu moramo da ih sprečimo – zaključio je Srnić.
U prvom delu sezone Čukarički je golom Andrije Pavlovića pobedio OFK Beograd na Banovom brdu sa 1:0. Poslednji duel ova dva kluba na Karaburmi završio se trijumfom Čukaričkog od 4:0 u oktobru prošle godine.
The post NIJE SAMO ZBOG KOŠUTNJAKA: Brđani lakše dišu kada su odmah iza lidera appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.