NIJE SAMO ĐURĐEVIĆ: Valensija prati još jednog ljubimca Grobara, Slepi miševi žele bivšeg kapitena

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 21:27

NIJE SAMO ĐURĐEVIĆ: Valensija prati još jednog ljubimca Grobara, Slepi miševi žele bivšeg kapitena

Veliki planovi na Mestalji.

Posle Uroša Đurđevića (više o tome pročitajte OVDE), Valensija želi još jednog bivšeg fudbalera Partizana. Naime, Slepi miševi su zainteresovani za napadača Monaka i nekadašnjeg kapitena crno-belih Stevana Jovetića.

PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete dvoboja ove dve ekipe. Sada je ista kvota na keca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dvojku – 2,65, a kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Barselona

Crnogorac je rezerva u Monaku, šansu dobija sa klupe pored nedodirljivih Visama Ben Jedera i Kevina Folanda, a ugovor mu ističe na kraju sezone. Kneževi mu najverovatnije neće ponuditi produžetak saradnje i biće slobodan u izboru sredine. Baš ono što Valensija traži.

Jovetić je već imao uspešnu sezonu u španskom fudbalu kada je kao pozajmljen igrač Intera nastupao za Sevilju. Sada bi mogao opet da zaigra na Pirinejima ako mu Valensija dostavi dovoljno primamljivu ponudu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.