NIJE SAMO BRAUN: Makabi na Zvezdu bez još jednog igrača!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 18:38

NIJE SAMO BRAUN: Makabi na Zvezdu bez još jednog igrača!? (FOTO)

Olakšica za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20:05 gostuju Makabiju u 24. kolu Evrolige, a domaći tim ima problema sa povredama pred ovaj meč.

Bivši igrač crveno-belih Lorenco Braun se vraća iz povrede, trenirao je sa ekipom, ali neće biti spreman za meč sa Zvezdom, dok je neizvesno igranje Džerela Martina, koji je takođe povređen.

Konačna odluka da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li će on igrati biće donesena na sam dan utakmice.

Crvena zvezda je na skoru od 10:13 u elitnom takmičenju i eventualni skalp u Tel Avivu bi im znatno povećao šanse za plasman među osam najboljih ekipa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda portparolka FK Vojvodina Sanja Beba Kružević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lorenzo Braun ipak igra protiv Crvene zvezde

Izvor: RTS, 08.Feb.2023

Košarkaš Makabija Lorenzo Braun biće u sastavu izreaelskog tima koji u četvrtak kod kuće igra sa Crvenom zvezdom. . Košarkaši Crvene zvezde gostuju Makabiju u Tel Avivu u 24. kolu Evrolige...Španski reprezentativac se povredio 19. januara na utakmici sa Albom i zbog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.