DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Makabi će biti ozbiljno oslabljen pred duel sa crveno-belima!

Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2023, 17:12

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Makabi će biti ozbiljno oslabljen pred duel sa crveno-belima!

Jedan od najvažnijih igrača će propustiti sutrašnji meč Košarkaši Crvene zvezde će sutra gostovati ekipi Makabija u Tel Avivu u okviru 24. kola Evrolige. Poslednja informacija koja dolazi uoči susreta srpskog i izraelskog tima mogla bi dodatno da obraduje navijače crveno-belih. Naime, jedan od najboljih igrača Makabija Lorenco Braun gotovo izvesno će propustiti sutrašnji meč, […]
The post DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Makabi će biti ozbiljno oslabljen pred duel sa crveno-belima! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE SAMO BRAUN: Makabi na Zvezdu bez još jednog igrača!? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023

Olakšica za crveno-bele...Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20:05 gostuju Makabiju u 24. kolu Evrolige, a domaći tim ima problema sa povredama pred ovaj meč...Bivši igrač crveno-belih Lorenco Braun se vraća iz povrede, trenirao je sa ekipom, ali neće biti spreman za meč sa Zvezdom, dok...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Makabi ipak sa Lorencom Braunom protiv Crvene zvezde

Izvor: Danas, 08.Feb.2023

Lorenco Braun, najbolji igrač Makabija, ipak će se naći u sastavu izraelskog šampiona u utakmici 24. kola Evrolige protiv Crvene zvezde.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.