NIJE POTRČAO 13 DANA, RIZIKOVAO KARIJERU: A, onda je Mitrogol otkrio gde će igrati naredne sezone

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020, 09:01

NIJE POTRČAO 13 DANA, RIZIKOVAO KARIJERU: A, onda je Mitrogol otkrio gde će igrati naredne sezone

Neustrašiv.

Bio je jedan od heroh+ja tirmufa Fulama u finalu plej-ofu za plasman u Premijer ligu. Aleksandar Mitrović je prveo na terenu 30 i neki minut i za to vreme asistrirao kod drugg gola kluba sa “Krjven kotidža”.

Mitrović je sve to učinio iako je rizikovao zdravlje zbog boravka na terenu “Vemblija”. Ali, ne igra se za učećđe u Premijer ligu baš svaki dan…

- Nisam trčao 13 dana, nisam trenirao van teretane. Pokušao sam da hodam tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta dnevno, terapija je duplirana da bih se spremio. Nisam spreman i mislim da ću biti u normalnom stanju za sedam do deset dana. Ali ovo je neverovatno, veoma sam srećan zbog saigrača. Radili smo vredno cele godine, bila je ovo prilično duga sezona – objasnio je Mitrović.

Jasno je zbog čega je skupio hrabrosti da rizikuje.

- Bilo je prilično teško, moram da budem iskren. I dalje osećam bol, sada sam zapravo na pola puta u oporavku, ali smo doneli odluku i nekada u životu moraš da rizikuješ . Igrali smo u Premijer ligi, sada smo opet tu, čeka nas sjajna sezona i klub i mene. Prvo da se odmorimo, treba da budemo ponosni – jasan je Mitrović i tako najavio da ostaje u Fulamu.

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.