NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Evo šta je Štimac rekao o neigranju Jokića za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 13:18

NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Evo šta je Štimac rekao o neigranju Jokića za Srbiju

Iskren kao i uvek.

Ne stišava se bura od kako je MVP NBA lige Nikola Jokić odlučio da ne igra za reperezentaciju u kvalifikacijama i na Olimpijskim igrama. Njegov izbor izazvao je različite komentare kako u široj, tako i u košarkaškoj javnosti.

Nekadašnji reprezentativac Vladimir Štimac jedan je od onih koji je podržao Nikolin potez.

–Ja sam prvi koji je tužan. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme…Ne treba da skaču i da osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak – rekao je Štimac

Prema njegovim rečima Nikola nije zaslužio da ga bilo ko napada.

Francuzi su protiv Nemačke pokazali da su jedna od najjačih reprezentacija na EURO, ako ne i najjača, i Mađari danas (15.00) ne bi smeli da im predstavljaju veliki problem. Kvota na dvojku je 1,35, a na kombinazziju 2&2-3 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mađarska - Francuska.

–Svi znaju moj odnos prema reprezentaciji, ali ja ću svog saigrača uvek podržati. Nikola i ja nismo na istom nivou, tako da ne mogu da govorim o razlozima. Nikola je već doneo Srbiji nešto. Nije da nije ništa uradio. Uzeli smo medalju u Riju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NARAVNO DA ĆU DA BRANIM JOKIĆA! Saigrač iz reprezentacije uz Nikolu: Znam šta se dešava, malo sam više upućen

Izvor: Kurir, 19.Jun.2021

Odluka najkorisnijeg košarkaša regularne sezone NBA lige Nikole Jokića da iz ličnih razloga ovog leta ne brani boje reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a potom i na turniru u Tokiju i dalje je tema polemika.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.