NIJE DOBIO ŠANSU: Lazetić napušta Milan! Poznat novi klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2024, 20:48

NIJE DOBIO ŠANSU: Lazetić napušta Milan! Poznat novi klub

Ostaje u Seriji A...

Kupio ga je Milan kao jednog od najvećih talenata u Srbiji. Nažalost, Marko Lazetić nije uspeo da se nametne na “San Siru”.

”Rosoneri” su ga platili šampionu Srbije 4,5 miliona evra. Mladi napadač je odigrao dva meča u crveno-crnom dresu i poslat je na pozajmicu u Altah. U Austriji na deset utakmica nije postigao gol, a letos je poslat na kaljenje u Fortunu Sitard.

U Holandiji je odigrao devet utakmica i nije postigao gol. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pozajmica je raskinuta i Marko Lazetić bi sada trebalo da se vrati u Italiju. U Milanu šansu neće dobiti, pa italijanski mediji pišu da bi sledeća stanica mogla da mu bude Leće.

Ako bi otišao na jug Italije mogao bi da postane saigrača sa još jednim bivšim napadačem Crvene zvezde – Nikolom Krstovićem. Koliko je stvar otišla daleko nije poznato, ali bi navodno tim sa Via Del Marea otkupio Srbina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.