NIJE BILO DRUGOG REŠENJA: Zbog korone odložena utakmica Premijer lige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 20:07

NIJE BILO DRUGOG REŠENJA: Zbog korone odložena utakmica Premijer lige (FOTO)

Njukasl i Aston Vila igraće u drugom terminu.

Iako u prvom trenutku nije trebalo da se to dogodi, zbog većeg broja zaraženih igrača Njukasla korona virusom, Premijer liga odlučila je das odloži meč Svraka i Aston Vile koji je trebalo da se igra u petak.

Odlaganje meča je zahtevao Njukasl, jer je u timu menadžer Stiva Brusa veći broj igrača zaražen korona virusom, a sve je počelo posle pobede protiv Kristal Palasa prošlog petka.

❌ #NUFC's fixture >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << at Aston Villa on Friday has been postponed following a significant increase in Covid-19 cases at the Magpies’ Training Centre.

A new date and time for the game will be confirmed in due course.

— Newcastle United FC (@NUFC) December 1, 2020

Bajern je obezbedio plasman u osminu finala LŠ, a Atletiko je dva puta remizirao s Lokomotivom pa i dalje nije bezbedan. Zato večeras (21.00) mora da ide na pobedu protiv šampiona Evrope, a kvota na keca u Madridu je 2,05. Kvota na iks je 3,45, a na dvojku 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Bajern.

Od tada su tri igrača odmah na sledećem testiranju bila pozitivna, da bi se broj dodarno povećao u međuvremenu, a Stiv Brus od tada nije održao nijedan trening. U saopštenju Svraka je navedeno da će novi termin odigravanja meča biti naknadno određen, a Njukasl se zahvalio Aston Vili na pokazanom razumevanju. Svi zaraženi igrači Svraka i članovi stručnog štaba su u izolaciji, dok je trening centar kluba već dva dana zatvoren.

BONUS GALERIJAS

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.