NHL: Detroit ubedljivo savladao Boston

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NHL: Detroit ubedljivo savladao Boston

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 13 utakmica, a veče je obeležila ubedljiva pobeda Detroita u duelu sa Boston Bruinsima - 6:1.

Džastin Abdelkader (Detroit) i golman Bostona Tuka Rask  

Red Vingsi su u potpunosti dominirali tokom utakmice, poveli su u 12. minutu preko Džastina Abdelkadera, a potom su se redom u strelce upisivali Tatar, Zeterberg, Kronvol, Miler i Najkvist. Konačan rezultat postavio je Džerom Iginla. Milan Lučić je igrao za Bruinsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bez zapaženog učinka. Detroit je tokom leta prebačen iz Zapadne u Istočnu konferenciju. Ovom pobedom stigao je do četvrte pozicije, a zanimljvo je da bi im trenutni učinak bio dovoljan tek za devetu poziciju u Zapadnoj konferenciji!

 

Toronto je vodio u Pitsburgu sa 5:3 na ulasku u poslednju trećinu, ali su Džejms Nil i Evgeni Malkin obezbedili svom timu produžetke, kasnije i penale. Sidni Krozbi i Malkin bili su strelci sa penala, koji su Pitsburgu doneli novi trijumf. Džejms van Remsdik je za Toronto postigao dva gola i upisao jednu asistenciju.

 

NHL, rezultati: Bafalo - Montreal 1:3, Nju Džersi - Karolina 3:4, Njujork Ajlanders - Vinipeg 2:3, Vašington - Otava 4:6, Kolumbus - Nešvil 0:4, Detroit - Boston 6:1,

Tampa Bej - Filadelfija 4:2, Florida - Njujork Rendžers 2:5, Pitsburg - Toronto 6:5 penali, Minesota - Finiks 1:3, Kolorado - Sent Luis 1:4, Kalgari - Čikago 2:3, San Hoze - Los Anđeles 3:2 penali (meč rešen u osmoj penal-seriji).

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NHL: Detroit ubedljivo savladao Boston

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 13 utakmica, a veče je obeležila ubedljiva pobeda Detroita u duelu sa Boston Bruinsima – 6:1. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.