Poraz Bruinsa, pobeda Pitsburga

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Bruinsa, pobeda Pitsburga

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 13 utakmica, a veče su obeležili poraz Boston Bruinsa i tesna pobeda Pitsburg Pingvinsa.

Bruinsi su poraženi od Detroit Red Vingsa sa 6:1, a počasni pogodak postigli su tek tri minuta pre kraja susreta.

Red Vingsi su u potpunosti dominirali tokom utakmice, poveli su u 12. minutu preko Abdelkadera, a potom su se redom u strelce upisivali Tatar, Zeterberg, Kronvol, Miler i Nikvist. Konačan rezultat postavio je Iginla, koji je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedini gol za Bruinse.

U duelu Pingvinsa i Toronto Mejpl Livsa viđeno je 11 golova, a Pitsburg je slavio sa 6:5 i to tek posle penala.

Mejpl Livsi su bili ti koji su imali utakmicu u rukama, u više navrata i po dva gola razlike, ali su se Pingvinsi vratili u igru u poslednjoj trećini golovima Nila i Malkina. Trijumf Pitsburgu doneli su Krozbi i Malkin, koji su bili precizni iz penala.

Rezultati:

Bafalo – Montreal 1:3

Nju Džersi – Karolina 3:4

Njujork Ajlanders – Vinipeg 2:3

Vašington – Otava 4:6

Kolumbus – Nešvil 0:4

Detroit – Boston 6:1

Tampa Bej – Filadelfija 4:2

Florida – Njujork Rendžers2:5

Pitsburg – Toronto 6:5

Minesota – Finiks 1:3

Kolorado – Sent Luis 1:4

Kalgari – Čikago 2:3

San Hoze – Los Anđeles 3:2

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Bruinsa, pobeda Pitsburga

Izvor: B92, 28.Nov.2013

Protekle noći u NHL ligi odigrano je 13 utakmica, a veče su obeležili poraz Boston Bruinsa i tesna pobeda Pitsburg Pingvinsa...Bruinsi su poraženi od Detroit Red Vingsa sa 6:1, a počasni pogodak postigli su tek tri minuta pre kraja susreta...Red Vingsi su u potpunosti dominirali tokom utakmice,...

Nastavak na B92...

PAOK savladao Šahtjor u Astani

Izvor: Blic, 28.Nov.2013

Fudbaleri PAOK-a otvorili su peto kolo grupne faze Lige Evrope pobedom nad Šahtjorom u Karagandiju sa 2:0...Prvi pogodak za gostujuću ekipu postigao je Aldin Džidić, defanzivac Šahtjora koji je nakon šuta Lukasa u 54. minutu odbio loptu u svoju mrežu...Potvrdu pobede u drugom minutu na asistenciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.