Izvor: HotSport.rs, 06.Avg.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Fols u Kanzas Sitiju, Palmer i Ficdžerald produžili ugovore sa Arizonom

Kanzas Siti doveo zamenu za Aleksa Smita, Kardinalsi nagradili glavne zvezde.

Nik Fols, bivši kvoterbek Filadelfije, potpisao je ugovor sa ekipom Kanzas Sitija, gde će biti zamena za Aleksa Smita. Zanimljivo je da će sarađivati sa bivšim trenerom Iglsa, Endijem Ridom.
Sa druge strane, ekipa Arizone produžila je ugovore sa Lerijem Ficdžeraldom i Karsonom Palmerom za po godinu dana, čime je obezbedila mirnu godinu. Ficdžerald je pre nekoliko dana istakao da svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << budućnost vezuje za Palmera, i da će, ukoliko sjajni kvoterbek napusti Kardinalse, i on krenuti istim putem.
NFL: Daren Sprols produžio vernost Filadelfiji (VIDEO)
The post NFL: Fols u Kanzas Sitiju, Palmer i Ficdžerald produžili ugovore sa Arizonom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.