Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2015, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO: Golman Čarltona postigao gol udarcem iz svog peterca (VIDEO)

Dešava se s vremena na vreme da golmani budu strelci što sa bele tačke, iz slobodnog udarca ili posle deganžmana lopte, međutim ono što je uradio golman mladog tima Čarltona viđa se verovatno prvi put.

Naime, Dimitar Mitov je na utakmici mladih timova Čarltona i Koventrija prvenstveno imao želju da jednu povratnu loptu ispuca što dalje od svog gola, ali ispostavilo se da je tako dobro izveo taj udarac da je ona završila u protivničkoj mreži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Ovaj gol svakako ide na dušu i mladom čuvaru mreže Koventrija koji je bio na ničijoj zemlji pa mu je “žabica” bila neuhvatljiva, a u Čarltonu se pitaju da li je njihov igrač ovim pogtkom oborio i neki rekord pošto je postigao gol sa otprilike 95 metara.
hotsport.rs
The post NEVIĐENO: Golman Čarltona postigao gol udarcem iz svog peterca (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nije Tuta, ali je poznati Bugarin: Golman Čarltona postigao gol iz svog šesnaesterca! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2015

Pogledajte gol Dimitara Mitova koji brani za juniorski tim Čarltona..Ni Berbatov koji igra odlično ove sezone u dresu Monaka, ni Hristo Stoičkov poznat po zapaljivim izjavama. Bugarin koji je trenutno u fokusu svetske fudbalske javnosti je mladi golman Čarltona Dimitar Mitov...Postao je instant planetarna...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.