NEVEROVATNO, ALI POTPUNO ISTINITO Zvezda je pobedom nad Kairatom OBEZBEDILA EVROPSKU JESEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 23:19

NEVEROVATNO, ALI POTPUNO ISTINITO Zvezda je pobedom nad Kairatom OBEZBEDILA EVROPSKU JESEN

Peti put zaredom.

Crvena zvezda je savladala Kairat u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 5:0, golovima dvostrukog strelca Aleksandra Kataija i Loija Dionija, Mirka Ivanića i Filipa Falka koji su pogodili po jednom. Ovim trijumfom, crveno-beli su obezbedili grupnu fazu nekog evropskog takmičenja petu godinu zaredom.

Izabranici Dejana Stankovića će se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastati sa Šerifom. Ukoliko eliminišu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moldavskog šampiona, crveno-beli će se plasirati u plej-of za Ligu šampiona, čime će osigurati minimum grupnu fazu Lige Evrope, ukoliko u plej-ofu budu zaustavljeni.

U slučaju da crveno-beli ispadnu od Šerifa, igrali bi u plej-ofu za Ligu Evrope, a ukoliko i tu budu eliminisani, Beograđani će se direktno plasirati u grupnu fazu Lige konferencija.

Time je Crvena zvezda, već u julu, obezbedila jesen na evro-sceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.