NEVEROVATAN rezultat u Ivanjici, ovo je neviđeno! Slavila Vojvodina, 20 golova na četiri utakmice!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATAN rezultat u Ivanjici, ovo je neviđeno! Slavila Vojvodina, 20 golova na četiri utakmice!

Neverovatni rezultati.

Javor ne pamti teži poraz na svom terenu. Ekipa iz Ivanjice je neprijatno iznenadila svoje navijače porazom od Radničkog iz Niša rezultatom 0:7, verovali ili ne.

Prvo poluvreme je pripalo Radničkom iz Niša, Đorđević i Čumić su uspeli u 10. i 38. minutu da postignu golove i da približe goste pobedi.

Ipak, niko se nije nadao da će još pet golova biti u mreži Lazovića.

Erik Jirka je u 48. minutu povisio na 0:3, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi u dva minuta Pantelić i Haskić povisili na 0:5 u 65. i 66. minutu.

Do kraja utakmice Čumić i Mihajlović postavljaju konačnih 0:7 golovima u 75 i 83. minutu.

Napredak je vodio protiv Inđije do 53. minuta preko Vukadinovića, od 7. minuta je bilo 1:0, a onda je Ilić uspeo da izjednači. Nije to bilo sve od gostiju, Milosavljev i Bastajić su potpuno preokrenuli rezultat.

Slavila je i Vojvodina, takođe posle preokreta. Perendija je doveo Rad u prednost u 21. minutu, da bi do kraja poluvremena Topić i Stojković okrenuli rezultat na 1:2.

Čak šest golova smo videli u utakmici Radnika i Čukaričkog. Pavlov je doveo Radnik u prednost u 9. minutu, ali su Stojanović sa 2 gola i Birmančević sa jednim golom preokrenuli rezultat.

Ipak, domaći su uspeli da izjednače preko Pavlova i Tomića do kraja utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički igrao loto u Ivanjici, Vojvodina čuva drugo mesto

Izvor: RTS, 30.Nov.2019

Fudbaleri Radničkog savladali su kao gosti ekipu Javora sa 7:0, u utakmici 18. kola Superlige. Vojvodina slavila na Banjici 2:1, Inđija u Kruševcu 3:1, dok su Radnik i Čukarički igrali nerešeno 3:3. . Radnički je trijumfom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.