NEŠTO NE ŠTIMA U KOLORADU: Jokić i Marej BLISTAJU, Denver GUBI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 09:11

NEŠTO NE ŠTIMA U KOLORADU: Jokić i Marej BLISTAJU, Denver GUBI (VIDEO)

Novi poraz Nagetsa.

Košarkaši Denvera poraženi su od Vašingona sa 110:112 u meču u kojem je srpski centar Nikola Jokić još jednom blistao na parketu. Bio je to čak 15 poraz tima iz Kolarada u sezoni, posle koga su pali na osmo mestu zapadne Konferencije.

Srpski as je imao učinak sa 24 poena, 11 skokova i sedam asistencija za 38 minuta na terenu. Sjajan je bio Džamal Marej koji je bio najefikasniji sa 34 poena, ali ni to nije pomoglo Nagetsima da dođu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do trijumfa.

Ušli su Vizardsi sa tri poena zalihe u poslednja dva minuta posle teškog pogotka Bredlija Bila. Denver je uspeo tu prednost delimično da istopi u neizvesnoj završnici, a Jokić je posle defanzivnog skoka poslao Džamala Mareja u kontru. Ovaj je prosledio loptu do Kampaca, koji je promašio trojku za pobedu.

U pobedničkom timu najbolji je bio Bredli Bil, koji je postigao 33 poena uz po četiri skoka i podeljene lopte saigračima. Rui Hačimura je meč završio sa 20 poena, pet skokova i dve asistencije.

REZULTATI

Filadelfija - Dalas 111:97

Bruklin - Orlando 129:92

Njujork - Sakramento 140:121

Memfis - L.A Klipers 122:94

Denver - Vašington 110:112

Milvoki - Nju Orleans 129:125

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.