NEPORAŽENI PODGORIČANI STIŽU U BEOGRAD: Flečer Megi zna recept za dobar rezultat

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 16:30

NEPORAŽENI PODGORIČANI STIŽU U BEOGRAD: Flečer Megi zna recept za dobar rezultat

Meč je na programu u nedelju.

Košarkaši Budućnosti nemaju poraz u ABA ligi i stižu u Beograd na noge šampionu Srbije - Crvenoj zvezdi. Podgoričani na ovaj duel dolaze posle poraza od Burga u Evrokupu, dok su crveno beli posle dva poraza u večitim derbijima, dobili Bajern u Evroligi.

Utakmica između Zvezde i Budućnosti na programu je 5. novembra sa početkom u 19 časova, a svoje impresije o predstojećem meču je izneo Flečer Megi, koji se tokom leta preselio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Studentskog centra u Budućnost.

Biće odlična atmosfera i svi smo uzbuđeni zbog utakmice u Beogradu. Radujemo se okršaju koji sledi. Znamo da je Crvena zvezda kvalitetan protivnik, tim iz Evrolige, tako da moramo da se dobro pripremimo, odigramo vrhunski u oba smera, kako bi bili konkurentni, kako bi bili blizu pobede. Svesni smo da će biti jako teško, ali daćemo sve od sebe - rekao je Amerikanac i dodao:

- Zvezda je doživela promene u prethodnom periodu, ali ritam je takav da je već odigrala tri meča. U odnosu na prethodna gostovanja moramo da imamo kontinuitet, moramo oscilacije da svedemo na minimum. U prošlom meču, protiv Burga, smo odigrali veoma dobro veći deo utakmice, a onda samo u par minuta, tokom treće deonice, izgubili sve što smo mukotrno gradili i izgradili. Ako želimo, a želimo da budemo konkurentni Zvezdi, moramo da igramo na visokom nivou od prve do poslednje sekunde, čvrsto, agresivno, pametno i bez oscilacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.