NEOČEKIVANA PROMENA: Dončića i Marjanovića će trenirati ŽENA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 22:06

NEOČEKIVANA PROMENA: Dončića i Marjanovića će trenirati ŽENA (FOTO)

Ima veliku karijeru iza sebe.

Dalas Maveriksi za koje igraju i Boban Marjanović i Luka Dončić dobili su pojačanje u stručnom štabu. U pitanju je nekadašnja WNBA košarkašica Kristi Toliver.

Toliverova je nekadašnja dvostruka WNBA šampionka. Ona je i dalje sa 34 godine aktivna košarkašica i to u timu sa kojim je osvojila prvu titulu Los Anđeles Sparksima 2016. dok je drugu osvojila pre dve godine u dresu Vašington Mistiksa.

Two-time WNBA champion >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kristi Toliver has been hired as an assistant coach for the Dallas Mavericks, per @wojespn pic.twitter.com/qko0zIHRgA

— Bleacher Report (@BleacherReport) August 19, 2021

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

Imala je i zapaženu karijeru u Evropi, tačnije u Rusiji gde je sa Jekaterinburgom bila dva puta šampion Evrope, dok je sa moskovskim Dinamom osvajala Evrokupom.

Ipak, paralelno je gradila trenersku karijeru i to u muškoj košarci, pošto je prethodne dve sezone bila u stručnom štabu Vašington Vizardsa, a sada će biti asistent Džejsonu Kidu.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.