NEMOGUĆI USLOVI ZA IGRU: Odložen još jedan meč Superlige Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 14:47

NEMOGUĆI USLOVI ZA IGRU: Odložen još jedan meč Superlige Srbije?

Sneg u aprilu napravio velike probleme...

Snežne padavine usred aprila iznenadile su mnoge i ujedno uticale na to da se odlože mečevi Prve lige Srbije, a pojedini dueli elitnog ranga odigraju u veoma teškim uslovima. Usled snega koji je padao prethodnih dana, i lošeg stanja u kom se nalazi teren, utakmica između Javora i Čukaričkog neće biti odigrana u predviđenom terminu.

Iako za sada nema zvanične potvrde Superlige Srbije, Sportal saznaje da će ovaj duel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umesto u četvrtak u 18 časova, biti odigran u petak od 16 sati.

Kako u Ivanjici ne postoje minimalni uslovi da se meč odigra, odlučeno je da on bude prolongiran za nešto manje od 24 časa, te se tada očekuje da bi stanje moglo da bude dovedeno u red.

Не само што је освежило, него је и обелело ове недеље. #SkijajJavore pic.twitter.com/Xat6RzeeLl

— ФК Јавор Матис (@FKJavorMatis) April 4, 2023

Duel 29. runde je od velikog značaja pre svega za goste sa Banovog brda koji na poslednjih pet utakmica imaju četiri pobede i poraz, te se nalaze na trećem mestu na tabeli sa 56 bodova, dva manje od TSC-a koji je ispred i isto toliko više u odnosu na Partizan koji ih prati. Sa druge strane, Javor je jedanaesti na tabeli sa 29 bodova, iako u plej-aut zoni, u ovom momentu dovoljno daleko od timova kojima preti opasnost da mogu da se presele u niži rang.

Usled pomeranja određenih mečeva, može se očekivati i da bi naredno, 30. kolo koje je predviđeno za vikend bude odigrano od nedelje, do srede. U sledećoj rundi Čukarički dočekuje Partizan, Javor gostuje Radničkog u Nišu i to će biti poslednje kolo ligaškog dela pred pauzu zbog Vaskrsa i početak plej-ofa i plej-auta.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.