NEMA VIŠE STREPNJE: Vratio se najbitniji ‘šraf’ u ‘parnom valjku’ (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE STREPNJE: Vratio se najbitniji ‘šraf’ u ‘parnom valjku’ (FOTO) (VIDEO)

Leonardo se vratio – slede testovi i nakon toga, u četvrtak, odlazak u Portorož sa ekipom.
Dogovor je ispoštovan. Leonardo je posle sedam dana dužeg odmora u domovini iz toplijih krajeva stigao u snegom okovani Beograd. Zima mu ne pada teško pošto je igrao u ruskom Anžiju, a posle odmora od dugog puta sutra “karioka” ima testove koji će proveriti njegov nivo spremnosti.
FOTO: STARSPORT Ostali igrači će od 11 časova imati test protiv Bsk iz Borče, na terenu iza >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << južne tribine stadiona u Humskoj.
Posle obaveza igrači dobijaju slobodno do 23 časa, a onda sledi spavanje u Zemunlu, da bi se u četvrtak ujutru krenulo na drugi deo priprema u Portorož.
Na spisku treba da bude 27 igrača sa Leonardom, ali bez napadača Nikole Đurđića.
The post NEMA VIŠE STREPNJE: Vratio se najbitniji ‘šraf’ u ‘parnom valjku’ (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Leo: Ljudi, pa igrao sam u Rusiji!

Izvor: Mondo, 18.Jan.2017, 20:02

"Hladno jeste, ali igrao sam u Rusiji, gde je mnogo gore", rekao Leonardo u prvom obraćanju novinarima posle povratka iz sunčanog Brazila i najavio još bolji drugi deo sezone...Sa vrelih plaža Brazila u snegom i ledom okovanu Srbiju!..To je slika koju je doživeo Leonardo po povratku u Beograd. Odahnuli...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.