NEMA MILOSTI NI PREMA ZEMLJACIMA: Mitrović pogodio protiv Al Fejhe, Stojković ostao nesavladan

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Dec.2023, 20:07

NEMA MILOSTI NI PREMA ZEMLJACIMA: Mitrović pogodio protiv Al Fejhe, Stojković ostao nesavladan

Al Hilal hita ka tituli.

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović je, u danu u kom je izabran za najboljeg fudbalera Srbije u 2023. godini, postigao novi gol za Al Hilal, u pobedi 2:0 na gostovanju gradaskom rivalu Al Fejhi, u 19. kolu elitne lige Saudijske Arabije. A Ahli sada ima 10 bodova više i utakmicu više od Ronaldovog Al Nasra.

Al Hilal je poveo golom Alija Al Bulajhija u 86. minutu, a pobedu je krunisao Mitrović u 90+11. minutu sa penala. Mitroviću je ovo bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 17. gol u šampionatu ove sezone, a 10. uzastopna utakmica na kojoj je dao gol. Ceo meč je za Al Hilal odigrao i Sergej Milinković-Savić. 

Gol Al Fejhe, koju trenira Vuk Rašović, branio je do povrede Vladimir Stojković, koji je u poluvremenu morao da izađe, dok Milan Pavkov nije bio ni na klupi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.