NEMA LAŽI, NEMA PREVARE: Evo šta je Ronaldo radio sa Ketrin Majongom koja ga je optužila za SILOVANJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA LAŽI, NEMA PREVARE: Evo šta je Ronaldo radio sa Ketrin Majongom koja ga je optužila za SILOVANJE (VIDEO)

Portuglacu preti doživotna robija.

Iako na društvenim mrežama, fotografijama koje postavlja, odaje utisak opuštenog, nasmejanog i blago rečeno srfećnog čoveka, čuveni Kristijano Ronaldo je u velikim problemima. Portugalcu preti robija, jer su sve češće priče da je silovao zanosnu Ketrin Majongu koja je posle skoro deset godina rešila da progovori o njegovoj nastranosti i bahatosti.

Svi znaju lepu glumicu Mirku Vasiljević, ali fudbalska legenda, Dule Savić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima još jednu snajku - VODITELJKU

NE HAJE ZA LOŠE KOMENTARE: Ana Ivanović PONOVO objavila fotku. Ovog puta nije SAMA (FOTO)

ČITALI SMO FRANCUSKU ŠTAMPU: Parižani DRHTE zbog Delija, zvali su čak i Le Taleka! (FOTO)

Објава коју дели Ronaldo (@c.ronaldo_official_new) дана 12. Апр 2017. у 2:13 PDT

Hostesa jednog hotela u Las Vegasu, 2009. se "dohvatila" sa Ronaldom koji je očito bio očaran njom. Posle zavodljivih pokreta u klubu, dodira i prvih poljubaca, njih dvoje su otišli u hotelsku sobu. Svedoci kažu da je Portugalac devojci tepao "dušo", te da ju je navodno zvao u sobu. A kako je sve izgledalo možete pogledati OVDE.

The Sun published a video of CR7 & Kathryn Mayorga, and we can see this woman dancing & touching the buttocks of CR7 (2 Times) when he's not watching to her... 🙄

The full video is here: https://t.co/0wlIeGRXwL pic.twitter.com/bvmC7dkmZ3

— Twitugal💫 (@Twitugal) October 3, 2018

U hotelskoj sobi je Ronaldo navodno silovao Ketrin, posle čega joj takođe nezvanično platio 375.000 dolara da ćuti. Da li je Majonga potrošila novac ili joj je tek sada proradila savest pokazaće vreme.

Ona je ovih dana objavila šta se dogodilo i policija Las Vegasa ponovo je pokrenula slučaj. Zakon u Nevadi za silovanja predviđa i kazne doživotnog zatvora.

Too many women (myself included) have been at best disrespected & at worst abused by men who then walk around like their shit doesn't stink. Kathryn Mayorga my heart goes out to you. Your courage is more powerful than you know ❤

https://t.co/c9xkes9aoy

— 𝑪𝒐𝒂𝒄𝒉 𝑨𝒍𝒊 (@_CoachAli_) October 3, 2018

Dokazi se i dalje prikupljaju, što ne uzbuđuje previše Ronalda koji je poručio kako mnogi ljudi preko njegovog imena žele da se proslave, te da su ovo lažne vesti.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MA KAKVA DŽEJ LO: Supruga našeg slavnog košarkaša je BOMBA! Njena fotka u tangama bacila je muškarce u trans (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2018

Uspešna i kao modna kretatorka...Od kako ke okačio patike o klin i završio uspešnu profesionalnu karijeru, Darko Miličić se maksimalno posvetio supruzi Zorani i deci...NEMA LAŽI, NEMA PREVARE: Evo šta je Ronaldo radio sa Ketrin Majongom koja ga je optužila za SILOVANJE (VIDEO)..NE HAJE ZA LOŠE...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.