Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KRAJA: Najtrofejniji evropski klub na nivou seoske zadruge, Real izbacuju iz Kupa kralja? (VIDEO)

Madridski Real trenutno igra prvi meč 1/16 finala Kupa kralja na gostovanju Kadizu i posle prvih 45 minuta vodi sa 1:0.

Međutim, to nije glavna vest. Madridski mediji bruje da bi “kraljevski klub” lako mogao da bude suspendovan iz ovog takmičenja pošto se u timu našao ruski internacionalac Denis Čerišev koji je i strelac tog jedinog za sada gola.

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)
Naime, mladi vezista nije odradio kaznu koju je zaradio igrajući >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za Viljareal što je očigledno ljudima odgovornim za administraciju u Realu promaklo.
Zanimljivo je da su reporteri na utakmici u Kadizu po okončanju prvog poluvremena pitali Čeriševa da li je znao da nema pravo igranja, ali on nije želeo da im odgovori već je samo prošao pored njih.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija seiri nad Realovom brukom!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2015

Prva utakmica 1/16 finala španskog "Kupa Kralja" između Kadiza i Real Madrida pretvorila se u lakrdiju nakon katastrofalnog previda koji će Kraljevski klub najverovatnije koštati učešća u daljem toku pomenutog takmičenja...Večerašnja utakmica 1/16 finala "Kupa Kralja" između Kadiza i Real...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.