ŠOK - Real Madrid izbacuju iz Kupa Kralja!?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK - Real Madrid izbacuju iz Kupa Kralja!?

Kraljevski klub sočiće se sa ozbiljnom kaznom zbog propusta koji je napravljen prvoj utakmici 1/16 finala "Kupa Kralja".

Nesmotrenost stručnog štaba Real Madrida mogla bi skupo da košta Kraljevski klub koji se součava sa izbacivanjem iz "Kupa Kralja".

Španski "AS" kao udarnu prenosi vest da je Rafael Benitez u tim za duel sa Kadizom uvrstio fudbalera koji nije imao pravo nastupa što povlači ozbiljne konsekvence.

Radi se o ruskom internacionalcu Denisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Čeriševu koji je u dresu Viljareala zaradio suspenziju koju nije odradio što znači da večeras nije smeo da se nađe u protokolu za duel sa Kadizom.

Da nesreća bude još veća, Denis Čerišev postigao je vodeći gol za Real Madrid na gostovanju Kadizu i to je za ruskog fudbalera prvi pogodak u dresu Kraljevskog kluba na jednoj zvaničnoj utakmici.

Ukoliko je verovati španski medijima, Real Madrid se suočava sa izbacivanjem iz "Kupa Kralja", a da li će tako i biti ostaje nam da vidimo u danima koji slede.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA KRAJA: Najtrofejniji evropski klub na nivou seoske zadruge, Real izbacuju iz Kupa kralja? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2015, 00:08

Madridski Real trenutno igra prvi meč 1/16 finala Kupa kralja na gostovanju Kadizu i posle prvih 45 minuta vodi sa 1:0.. . Međutim, to nije glavna vest. Madridski mediji bruje da bi “kraljevski klub” lako mogao da bude suspendovan iz ovog takmičenja pošto se u timu našao ruski internacionalac...

Nastavak na HotSport.rs...

Real-u preti izbacivanje iz Kupa Kralja

Izvor: TV Arena Sport, 03.Dec.2015

Nesmotrenost stručnog štaba Real Madrida mogla bi skupo da košta Kraljevski klub koji se součava sa izbacivanjem iz "Kupa Kralja"...Španski "AS" kao udarnu vest prenosi da je Rafael Benitez u tim za duel sa Kadizom uvrstio fudbalera koji nije imao pravo nastupa što povlači ozbiljne konsekvence...Radi...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.