NEMA KRAJA IZNENAĐENJIMA: Posle Novaka, eliminisana i prošlogodišnja šampionka AO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KRAJA IZNENAĐENJIMA: Posle Novaka, eliminisana i prošlogodišnja šampionka AO (VIDEO)

Meč osmine finala rešen u dva seta.

Poslednji meč dana na "Rod Lejver areni" u Melburnu doneo je još jedno veliko iznenađenje. Prošlogodišnja šampionka Australijan opena, Anđelika Kerber izgubila je od Koko Vandevege rezultatom 2:0 (6:2, 6:3). U četvrtfinalu gren slema u Melburnu, Vandevege (35. na rang listi) igraće protiv Garbinje Muguruze, koja je sedma svetska igračica.

What of it?! @CoCoVandey knocks out the defending >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << champ #Kerber to advance to the quarterfinals! #dab #AusOpen pic.twitter.com/R7WOLTIiNJ

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 22, 2017

Kao što je rečeno, ovo nije bilo prvo iznaneđenje dana, pošto je nešto ranije Miša Zverev pobedio Endija Mareja, a o tome više pročitajte OVDE. Takođe, može da se kaže da Kerber nije "usamljena", pošto je pre nekoliko dana eliminisan i branilac trofeja u muškom singlu, Novak Đoković. O tome više pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.