NEKOLIKO RAZLOGA ZA LJUBAV: Navijači Makabija poželeli sreću Partizanovim igračima na aerodromu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2022, 11:58

NEKOLIKO RAZLOGA ZA LJUBAV: Navijači Makabija poželeli sreću Partizanovim igračima na aerodromu (FOTO)

Crno-beli igraju u četvrtak od 20 časova.

Fudbaleri Partizana otputovali su danas na Maltu, na revanš meč plej-ofa Lige konferencija protiv ekipe Hamruna, posle pobede u prvom duelu sa 4:1.

Trener Partizana Gordan Petrić na Maltu je poveo 23 fudbalera i to: Aleksandra Popovića, Nemanju Stevanovića, Milana Lukača, Marka Živkovića, Mateju Staševića, Igora Vujačića, Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina, Mihajla Ilića, Slobodana Uroševića, Zlatana Šehovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ljubomira Fejsu, Kristijana Belića, Bibarsa Natha, Patrika Andradea, Nikolu Terzića, Mihajla Petkovića, Fusenija Dijabatea, Kvinsija Meniga, Nemanju Jovića, Rikarda Gomeša, Sameda Baždara i Vanju Vlahovića.

Fudbaleri "crno-belih" će večeras u 19 sati održati trening na Malti. Partizan je u prvom meču slavio u Beogradu 4:1. Revanš duel je na programu sutra od 20 sati.

Zanimljivo, na aerodromu „Nikola Tesla“, crno-beli su se sreli sa navijačima Makabija iz Haife, koji su im po dva osnova poželeli srećan put i uspeh u završnom kolu kvalifikacija.

Izraelci su čekali povratni let, posle gostovanja Crvenoj zvezdi, pa je to bio susret, pre svih, sa njihovim zemljakom Bibarsom Nathom.

Drugi razlog je blizina večitog derbija, te nema sumnje za koga će navijati pristalice Makabija, imajući u vidu da su njihov dres u prošlosti nosili Vladimir Stojković i Sejduba Suma, a na klupi sedeo doskorašnji trener crno-belih, Aleksandar Stanojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.