NEKA LETI OLIVER KAN: Bajern našao krivca za veliku krizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 12:53

NEKA LETI OLIVER KAN: Bajern našao krivca za veliku krizu

Izvršni direktor pred otkazom.

Nadzorni odbor Bajerna mogao bi 22. maja da smeni izvršnog direktora Olivera Kana zbog loših rezultata minhenskog fudbalskog kluba u ovoj sezoni, prenose nemački mediji. Bajern je u četvrtfinalu Lige šampiona eliminisan od Mančester sitija, a u Kupu Nemačke Bavarci su poraženi od Frajburga (1:2).

Bajern je pre više od mesec dana smenio trenera Julijana Nagelsmana, a na njegovo mesto postavio je Tomasa Tuhela. Ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smena nije dala željene rezultate, pošto je Bajern izgubio i prvo mesto na tabeli Bundeslige pet kola pre kraja prvenstva. Kan je 2021. godine na mestu izvršnog direktora Bajerna zamenio Karl-Hajnc Rumenigea.

-- Kan bi mogao da bude smenjen već 22. maja, ali će Hasan Salihamidžić ostati sportski direktor kluba. Kan je najveći krivac za loše rezultate, jer je prvi operativac koji odlučuje o svemu. On je odlučio da smeni trenera i da dovede igrače. Bajernu ne ide ni sa Nagelsmanom, ali ni sa Tuhelom. Čelnici kluba će raspravljati i o Salihamidžiću, ali jedini funkcioner čiji je posao u velikoj opasnosti je Kan - navode Bild i Skaj Nemačka.

Nemački mediji tvrde da Bajern planira na kraju sezone da renovira tim.

- Iz Bajerna će sigurno otići Serž Gnabri i Sadio Mane, a nije nemoguće da ode i Tomas Miler, koji je jedan od simbola Bajerna. Tuhel će ostati trener Bajerna iako ima loše rezultate - navode nemački mediji.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.