NEK SE SPREME NEPOBEDIVI: Srbija UNIŠTILA Italiju, svetski ŠAMPION ponižen od olimpijskog prvaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 11:10

NEK SE SPREME NEPOBEDIVI: Srbija UNIŠTILA Italiju, svetski ŠAMPION ponižen od olimpijskog prvaka!

Fenomenalna igra Delfina.

Srbija je u polufinalu Olimpijskih igara u Tokiju! Kada je bilo najpotrebnije, Delfini su pokazali svu snagu i demolirali svetskog šampiona Italiju rezultatom 10:6 (5:2, 4:1, 0:1, 1:2) čime su obezbedili najmanje borbu za bronzanu medalju u Japanu!

Iako je Zvezda odigrala samo 1:1 sa Šerifom u Beogradu, s velikom pažnjom će se večeras (20.00) pratiti utakmica Dinamo Zagreb - Legija jer se tu krije naredni rival crveno-belilh (ako prođu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje). Kvota na Dinamo na Maksimiru je 1,77, na iks 3,45, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Legija.

Od starta utakmice, izabranici Dejana Savića vodili su veliku borbu sa Azurima. Iako se činilo u prvom trenutku da ćemo imati daleko teži posao nego protiv Crnogoraca, srpski vaterpolisti su već u prvoj četvrtini zahvaljujući dvostrukom strelcu Strahinji Rašoviću, Dedoviću, Filipoviću i Mandiću, imali smo velikih +3 (5:2).

Gde su stali u prvoj, Delfini su nastavili u drugoj četvrtini. Još bolja i efikasnija igra Srbije krunisana je sa najvećom prednošću od starta utakmice (9:3). Proradio je u tim trenucima Andrija Prlainović, Mandić i kapiten Filipović nastavili da nemilosrdno pogađaju mrežu Italijana, koji nisu imali odgovor na čvrstu odbranu branioca titule iz Rija.

Samo jedna lopta u Mitrovićevoj mreži, svedoči koliko su srpski vaterpolisti zatvorili sve prilaze svom golu.

Ispostavilo se da je tih šest golova razlike bilo nedostižno za svetske prvake. Srbija je u polufinalu i samo dva koraka je deli od olimpijskog zlata.

Prvi od njih je Španija, rival koji nas je zadužio u grupnoj fazi. Vreme je da se dugovi vrate. Sada ili nikad.

Kako je meč tekao pročitajte u nastavku teksta.

Sva dešavanja sa utakmice Srbija - Italija možete da pratite na portalu Srbija Danas iz minuta u minut.

TOK MEČA.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.