PLJUSAK SUZA I APLAUZI: Košarkaški Maradona ispraćen u penziju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 16:55

PLJUSAK SUZA I APLAUZI: Košarkaški Maradona ispraćen u penziju (VIDEO)

Emotivan rastanak od velikog Luisa Skole.

Argentina je ostala bez borbi za medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, a legendarni košarkaš “gaučosa” Luis Skola je završio karijeru u prestonici Japana.

Posle sjajne igre protiv Kairata porasle su šanse za plasman Zvezde u grupe Lige šampiona. Ako prođu Šerif, crveno-belima će poslednja prepreka pred LŠ biti pobednik duela Dinamo Zagreb - Legija. Kvota da će Zvezda igrati u grupama LŠ je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone.

Australija je bila bolja od Argentine rezultatom 97:59, a u samom finišu meča potekle su suze. Prvo se na klupi za rezerve rasplakao Fakundo Kampaco, a kada je na minut do kraja Skola napuštao parket sa sjanim centrom plakali su mnogi kraj malih ekrana, dok su Australijanci aplauzom odali počast košarkaškom Maradoni.

Skola je punih 20 godina bio sinonim za argentinsku košarku, a najveći uspeh sa svojom zemljom je napravio na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine, kada su “gaučosi” osvojili zlatnu medalju.

Ahí se va el último dorado de la selección Argentina de básquet.

Hasta siempre Luifa Scola, hasta siempre capitán y gracias por todo lo que nos diste 🇦🇷❤️pic.twitter.com/Rz7MGj8Ckn

— El Mago Facu Campazzo 🧙‍♂️💫 (@ElMagoFacu) August 3, 2021

Australija će u polufinalu olimpijskog turnira igrati protiv SAD, dok se u drugom polufinalu sastaju Slovenija – Francuska.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Penzija,   Olimpijske igre,   Japan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenac kojeg Barselona ne pamti po dobru završio karijeru

Izvor: B92, 03.Avg.2021

Slovenački fudbalski sudija Damir Skomina ide u penziju...Kako prenose tamošnji mediji, on je primoran da označi kraj karijere zbog povrede kolena...Skomina ima novu poziciju, s obzirom na to da je preuzeo posao sportskog direktora slovenačkog trećeligaša Izole...Tokom karijere sudio je na Svetskom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.